Prihláste sa alebo registrujte do Webparty a zdieľajte svoje názory a zážitky s ostatnými.
Webparty — Diskusné fórum
Podmienky používania-
JACQUESdeFRED
13. 6. 2015, 11:32Autobusy letos budou? Z Ostravy taky?
Odpovedať -
user56faee91b8170
12. 6. 2015, 19:26Je mozne prihodit do vyberu aj Dyse? nedari sa mi ich tam dostat ani po viacerych vypocutiach:)
Odpovedať -
svajka
12. 6. 2015, 12:59Dôrazne žiadam o vítanie slnka aj v piatok ráno. Alebo pozná niekto nejaký dôvod preco nie?
Odpovedať-
Ahoj... paci sa mi tato poziadavka... ale, my sa musime este v noci zo stvrtka na piatok setrit, setrit tim, zvuk a aj navstevnikov... Stvrtok je warm up a vraciame sa k tomuto konceptu v tomto roku viac. takze zatial ostavaju dve vitania... Ale velmi pekna poziadavka...
Odpovedať
-
-
-
cookie
12. 6. 2015, 10:36uz sa to crta http://www.pohodafestival.sk/line-up/
Odpovedať -
ja od vcera refresujem toto http://www.pohodafestival.sk/artists/lineup/ o nic asi lepsie :)
Odpovedať
-
-
emo
11. 6. 2015, 19:01ten ferdinand to je dobre hitová kapela, už viem prečo sa Vám páči, každý ju pozná aj ten čo ju počuje prvý krát
Odpovedať
fakt už tam nie je žiadne slabé miesto - díky za to rádijko, neberie čas a ani nespomaľuje komp, no zas keď budem všetko poznať, načo tam vlastne pôjdem :)
ešte jedna prosba, prosím aj o výstavu všetkých prihlásených návrhov public artov niekde v stane
... prípadne pouvažovať o ďalšom živote, niekde to umiestniť, dražba a pod. ak by s tým autori súhlasili :) a potom 1/2 na 1/2 ? :) veď už samotná prezentácia návrhu, dielo ani nehovorím môžu byť ...
trochu prirodzenej blbosti do tej dnešnej unavenej slnkom doby -
martin_Bratislava
11. 6. 2015, 10:10Predám lístok, osobný odber v Bratislave
Odpovedať
cena 85€
mail: dmelichar1(zavináč)gmail.com
tel.č.: 0904 94 8628 -
-
Festival Bažant Pohoda - official page aktualne je to v rukach programatorov, udaje sa nahadzuju na web, takze uz naozaj coskoro smile emoticon treba vychytat detaily tak, aby ste si mohli aj spravit a vytlacit vlastny program. Tesime sa tiez smile emoticon
Odpovedať
Páči sa mi to · 2 · 16 hod. -
-
boomer
10. 6. 2015, 22:42velmi dobry ako vzdy. ride, xiu xiu (este ked hraju hudbu z twin peaks, mega mnam), rtj aj sunn o))) by som bral okamzite vsetkymi desiatimi. ostatne kapely nepoznam dost dobre na to aby som sa na ne dokazal tesit, ale celkom ma mrzi, ze to tento rok nedavam.
Odpovedať
maju jednoducho atraktivny profil. -
cookie
11. 6. 2015, 11:20tentokrat ma tak nedostal do kolien, resp. pokladam ho za slaby
Odpovedať
RTJ parada, uz len kvoli nim, Iceage som videl nedavno, Ought min. rok a zo zvysneho by som si po dlhych rokoch opat pozrel Jaceka Sienkiewicza a lakaju Sunn O))), thats it, drzim im palce, paci sa mi ich zaber a snad o rok poprve... -
cookie
11. 6. 2015, 13:09za zmienku este stoji Lee Gamble https://youtu.be/RkSmkxW8qH0 a Son Lux, ktoreho ale uz asi vsetci videli, jeho novy album je opat velmi pocuvatelny https://youtu.be/-sfUsHAN-gc
Odpovedať -
user56faee91b8170
12. 6. 2015, 19:22no tak tento rok je stale kukatelno na OFFe. bohuzial tento rok po 4. rocnom maratone skipujem, kvoli dospelackym povinnostiam:)
Odpovedať
okrem spomenutych by som este vypichol nadane danske devy Selvhenter, Sun Kil Moon (toto som si myslel, ze u Pohodakov bude jeden z hlavnym headlinerov:)), popr. akcnych The Dillinger Escape Plan. tak dufam, ze o rok nacnem plan na novu (a uspesnu) patrocnicu:)
-
-
-
emo
11. 6. 2015, 12:02a 8čka zas nebude ? kua nehrám sa čím ďalej sa to s drogami, špeciálne tými alko pritvrdzuje
Odpovedať
a Vy dvaja peťo, elle, vy do toho testu Vašich znalostí piva - aký druh, (ne)rýchlené, ako a čím chmelené, (ne)pasterizované, (ne)filtorvané, 8, 10, 11, 12, 13, 16, 19, riedené, extrakty, (pa)chute, "euro" ... idete či nejdete ??
šak za 2-3 týždne mi špeci vzorky s potrebnými nuansmi žiaden sladek nezrobí, aj tak už asi musí riešiť len už rozbehnutý proces v procese ... -
emo
11. 6. 2015, 17:17tak teraz už nechápem vôbec, čiže jedno bolo to Tvoje pseudo pivo, kde všetko išlo na úkor chuti a zdravia, ktoré je nekalo riedené, rýchlené, z extraktov s CO2 čo je teda všetko cítiť v chuti ... + čo si všetko pred pár hodinami písal a to druhé neurčila za lepšie ani nadpolovičná väčšina ? či to sú obe tie "europivá" no a teraz je už s tým nezdravým a s tým extrémne riedeným, bez neupravovaného chmeľu bez enzýmov a bez chuti všetko ok, no ja sa už fakt strácam, k tomuto testu sa neviem vyjadriť, nepoznám urpiner vôbec a bažant kt. chutnali som tiež pravdepodobne vôbec nikdy nepil - len mi tam akosi nápadne udrelo do očí že skončili cca 1/1 čo je v príkrom rozpore s internetovými diskusiami ...
Odpovedať
ok takže ideme na to: stretávame sa štvrtok, dohodneme kedy, ak to elle tiež potvrdí, ak nie tak aj tak si dám kvôli Tebe tú námahu docestovať si po to a ideš sám, pije sa jedna vzorka, vy ako odborníci určíte koľko sa má naliať, fľaša sa odpečatí tesne pred určovaním
určuje sa ešte doplním a upresním pre jasnosť, zatiaľ:
- aké pivo - napr. tmavé
- aký druh - napr. ležiak, prípadne typ
- % napr 11
- je pasterizované?
- je filtorvané?
- bolo riedené?
- suroviny
- extrakty?
- chmeľ - ten "zdravý", či ten "čo už nedáva nič okrem chuti"
- bol použitý cukor?
- boli nejaké náhrady (keď už toľko s tými náhradami :)
- ruší niečo chuť - asfalt a pod, nejaký problém
- iné nekalé praktiky (keď už toľko tie nekalé praktiky :)
ešte to zosumarizujem, zatiaľ len tak pre predstavu
samotné hodnotenie piva laickým kritériom chutí-nechutí, nepodstatné, ale keď chcete poteší, asi by to tam malo byť aj toto subjektívne hodnotenie veď o to ľuďom hlavne ide, aby im to chutilo, správnosť sa však posudzovať nedá :)
odpovedáte písomne, áno - nie, aby ste sa neovplyvňovali, tým čo odznelo, test z moje strany minúta, Vašej ako dlho potrebujete
následne sa zneutralizujú chute - chlebík alebo čo chcete
otvára sa druhá vzorka a opakuje sa
keď chcete niečo upravovať - podľa ľubovôle
nejdeme z toho robiť žiadne divadielko, budeme sami ak si náhodou neprajete inak, na peťa mám číslo, priebežne ešte upresníme čas a potom si voláme, s elle dohodneme -
emo
11. 6. 2015, 22:47uf to fakt ? to bol "súboj" urpinera s bažantom 10%? ten ale vkuse omieľaš že chutí vďaka tej blbej technológii a tým nekalým praktikám ako 8%, čím to teda je že ten urpík chutí tiež tak mizerne?, tento test teda preukázal, že aj urpineri bezbreho klamú ? ... atď ako si to popisoval?
Odpovedať
začínaš sa trošku chápať a inak čo by som ja mal rešpektovať, však ja som v živote pol slova na urpiner nepovedal
aj boj s korporáciami beriem, ale lepšie žiaden ako tento jalový
bojovať znamená pravdu hľadať, nájsť ju a vedieť ako jej odpovedať :)
analýza dokázala hovno, toť všetko čo dokázala Vaša analýza
a to teraz že ja vlastne vôbec neuznávam drogy a keď už uznávam umenie výroby ako umenie a riešim pivo ktorého ktorého výroba z tohto pohľadu sa má k urpineru ako urpiner k bažantu, to teraz mám sám voči sebe mať právo nadávať na urpiner ??
ja si skôr myslím že ten kto "má právo byť spravodlivo rozhorčený" nič nepochopil
inak som Ti to už niekoľko x vysvetlil (nie takto priamo), keď sa Ti to nechcelo čítať, lebo sa to ťažko číta :) tak prosím nenúť ma byť tu pateticky sťa by poučný blbeček :)
a to teraz akože mám chodiť a vystihovať najpríhodnejšiu chvíľku preukázať mi tú česť, že sa zúčastníš mojej ponuky :) lebo vtedy si tam potom tam a potom tam :)
ale páči sa mi že Ti s blížiacou sa Pohodou očividne rastie nálada, to je fajn
cmuk, láska, mier, pohoda :) -
emo
11. 6. 2015, 23:55a vôbec, v tejto chvíli ma to už úplne prestalo baviť, donesiem to čo som už mal vymyslené - pivo podľa receptúry z roku 1500 n.l. nefiltrované, nepasterizované, živé pivo so živými kvasnicami, napreoňiek tomu žiaden muťák ale krásne čisté, žiadna "smiešna" urpinerská (ospravedlňujem sa, že som ich použil a nemyslím to zle) 50 dňovka, ani dvojtýždňovka, týždňovka ale poctivá tucet týždňovka, žiadna chémia, žiadne cukry, žiadne riedenie, žiadne extrakty, žiadne granule, nič umelé, nič pridané, žiadne sýtenie, všetko pracuje samo ako má s použitím a využitím našej modernej doby (dôkladná sterilita presne tam kde má byť, presné teploty tam kde práve a ako dlho majú byť)
Odpovedať
čiže už nič netreba určovať, netreba nikoho kto by sa pivu rozumel, stačí ktokoľvek kto bude mať chuť sa s nami stretnúť, len preto že sa s nami stretnúť chce, alebo nás prozreteľnosť spojí a vypijeme si to v dave s tými čo práve budú na našej kapele okolo a budú to tam s nami zdieľať či už cielene či náhodne
kua hoši guten tag a good night