emo

  • emo
    16. 6. 2015, 15:11

    pekná recenzia :)
    ešte že sa neuchýlila ku konšpiráciam (žiaľ nie konšpiráciam nie podloženýmm ale čisto drzým), že výrobca sa zahráva s našim zdravím, a že je podvodník a hajzel a že nás klame a posiela do hrobu čím sleduje len a len zisk
    ozaj elle ty si tu ohľadom piva tak 10 tried nado mnou, zaujímalo by ma kde vznikli tieto nezmysly, potvrď mi prosím, že pivo sa vždy riedilo, za sociku sa používali koncentráty ešte "horšie" ako dnes, čo je vlastne zlé na riedení piva, všetok alkohol sa riedi, čisto exaktne je vlastne výroba piva vždy a zásadne veľmi silné riedenie nie ? :)) juj ale toto tam pekne napísal že nie je rozdiel veľký medzi medzi 10 a 12, perfekt pre všetkých znalcov a že to tak robia všade , ten chlapec má moje sympatie, ozaj a tie 2 týždne, neviem či a kedy sa to u nás tiež tak robilo, však to sa nevymyslelo teraz :), elle ako to vlastne je ? plzeň sa chváli že tradičných 5 týždňov urpiner 7 a ja som Ti chcel doniesť tých tradičných 12 :)
    samozrejme že k tomu vyššie sa nemusíš nijak vyjadrovať :) chmeľ je novodobá prísada a zákon 1516 n.l. "o čistote piva" vznikol len a len preto, že sa zas niekto rozhodol, že toto je "pravé pivo" a hlavne preto že sa varili sra.ky a šidilo sa kde sa dalo - ošudené pivo je jedna jediná zaručená tradícia pri výrobe piva
    ..........
    pozval som ťa na mišmaš nižšie aj s trentonom, taus nemôže

    Zobraziť vlákno
  • emo
    15. 6. 2015, 20:49

    ja myslím že o hokeji sa bavíme akurát a vyšla z toho napr super hokejová kapela naši košickí jelly belly čo už na poho hrali
    málo sa bavíme o šachu - podľa mňa karpov not kasparov, ale potešia ma aj iné názory, na poho je celkovo málo šachu, pritom cestovný šach not cestovný hokej, však to pozná každé malé diéééťa
    https://www.youtube.com/watch?v=4BrYaom7AIg

    Zobraziť vlákno
  • emo
    15. 6. 2015, 12:58

  • emo
    15. 6. 2015, 11:35

    no jo a jestli bys chtěla z mišmaš třeba do košic nebo rounou na warm do Trentona na Phodu tak vemte holky sebou klidně i Trentona Phodu, dyť to máme cestou a mužete tam blbnout od mišmaš do čtvrtka

    Zobraziť vlákno
  • emo
    15. 6. 2015, 11:23

    hm jestli se nemýlím, tak to zrovna více méně končíš šichtu:
    " Zdravim.mam jedno dve miesta volne z prahy v patek okolo 15tej hod.a najlepsie by bolo,keby bol sofer.na mismas odsoferujem,ale z mismasu to rad niekomu prenecham.peterkelimek@gmail.com "
    tak sem ti buknul odvoz a už se tolik nevymlouvej stejně tak dondi s elle, kerou jsem taky marně čekal v září v košicích, naposled co pamatuju, tak tam ve vesnici v hospodě točili janáčka k.j. (o.i.) a na baru vše dle chuti, tolik pestrosti a nic méně stejně zustanem víceméně střízliví a budem čučet na ty kapely no

    Zobraziť vlákno
  • emo
    15. 6. 2015, 10:59

    čauko taus a všichni potencionální
    z tejto párty dorazte na MišMaš párty
    zmente svoje plány na tento víkend
    zmena programu - naši KE jelly belly
    šoegazeri kt. ste nestihli na pohode
    a kopec ďalších sqelých spolupartajníkov

    Zobraziť vlákno
  • emo
    15. 6. 2015, 09:40

    teším sa matwe, keďže už nemusím riešiť 2 vzorky piva, tak možno by som len teoreticky mohol byť aj medzi prvými návštevníkmi, čo sa nám ešte nikdy nepodarilo, tradičný príchod štvrtok kolo zotmenia, každopádne swing heil!
    polemici super, konečne zas na pohode a ich ska skajazz skapunk, konečne si na zas na pohode zakričíme oi! a ignorujeme okolie oi!

    Zobraziť vlákno
  • emo
    14. 6. 2015, 22:34

    kolotoče sú určite alternatíva - voči čomu nech si povie každý sám
    elektrika aj elektronika, punk jednoznačne a kolotoče sú klasika
    a za úraz na kolotoči zodpovedá mestská časť v ktorej kolotoč v tej chvíli práve bol,alebo priamo starosta, primátor ? zodpovedný by mal byť rovnako štát na území ktorého sa to udialo, choroba
    kolotoče sú pre tých čo sa chcú točiť do kola, ostatný tu len točia dokola jak je pohoda kolotočiarsky festival s pivom 8čkou a všetky tie blbosti s ktorým sa im už hlava točí hoc sa ani nekolotočili a hlavne sa im už nejak kolieska poprekrúcali, miesto toho aby sa točlili sa už len vytáčajú a my ostatní na to všetko (z vysoka) Jééé.Bééé.Mééé - som blbeček, ovečka, kozička, čo iné nám už ostáva? ale krásnu dobu sme si to vypestovali kde symbolom nevhodnosti či priam zla sú kolotoče ... kolotoč not dead !

    Zobraziť vlákno
  • emo
    12. 6. 2015, 01:06

    žiadne 12tky posledné roky 2,50 nestáli
    pivo bolo horšie ako teraz - robilo sa všetko naopak ako teraz, nič sa nečistilo, nebol tam odborník, boli najnekvalitnejšie suroviny, šudilo sa kde sa dalo, vrchol chemizácie bol kedy? my jak deti sme chodili hádzať kamene do piva lebo to pekne žblnkalo, ďalšie deti tam možno hádzali hlinu, prímesí bolo bez tak dosť aj bez toho a pivá sa viac podobali na ponožkový vývar, hygiena bol taká že by si sa tam zvracal, o sterilite pri schladzovaní nikto v pivovare nechyroval, čo je to rmutovanie nevedel, cukrom sa neštrilo, výsledok musel byť rýchly a plány sa potrebovali plniť, krčmy boli plné, čo sa vylialo na zem to skončilo späť, ani zrno na zmar a tak isto Ti v krčme žmýkali handrami z pultu do pohára
    pivo lepšie byť nemohlo, lebo nemalo byť ako a zdravšie byť nemohlo, lebo keby sa zistilo že pri použití dcl jari na sud to dlhšie vydrží tak by to tam určite šupli, benzinpumpy a umývarky vypúšťali všetko do volnej povrchovej vody alebo priamo do podzemnej a kto s čím robil to nekonzumoval, a všetci z tej doby čo sme naša krvná skupina by sme aj tak chceli dospieť max do štádia že by sme vždy mali aspoň 10x horšie pivo ako bolo vtedy a žiť hoci aj na kolenách, keď to raz nechceš pochopiť, tak to nebudeš chcieť pochopiť ani na 10ty
    koňa môžeš priviezť k vode, ale piť ho nedonútiš ak sám nechce, rezignoval som, tak ako aj vyššie
    mýliš sa aj tam hore a zásadne - viac sleduj a skúmaj v teréne ako na nete, jedinné čo ešte dokážem poradiť
    pekný večer, lásku, mier, slnko, hviezdy, dobré pivo a všetko Ti prajem

    Zobraziť vlákno
  • emo
    11. 6. 2015, 23:55

    a vôbec, v tejto chvíli ma to už úplne prestalo baviť, donesiem to čo som už mal vymyslené - pivo podľa receptúry z roku 1500 n.l. nefiltrované, nepasterizované, živé pivo so živými kvasnicami, napreoňiek tomu žiaden muťák ale krásne čisté, žiadna "smiešna" urpinerská (ospravedlňujem sa, že som ich použil a nemyslím to zle) 50 dňovka, ani dvojtýždňovka, týždňovka ale poctivá tucet týždňovka, žiadna chémia, žiadne cukry, žiadne riedenie, žiadne extrakty, žiadne granule, nič umelé, nič pridané, žiadne sýtenie, všetko pracuje samo ako má s použitím a využitím našej modernej doby (dôkladná sterilita presne tam kde má byť, presné teploty tam kde práve a ako dlho majú byť)
    čiže už nič netreba určovať, netreba nikoho kto by sa pivu rozumel, stačí ktokoľvek kto bude mať chuť sa s nami stretnúť, len preto že sa s nami stretnúť chce, alebo nás prozreteľnosť spojí a vypijeme si to v dave s tými čo práve budú na našej kapele okolo a budú to tam s nami zdieľať či už cielene či náhodne
    kua hoši guten tag a good night

    Zobraziť vlákno