Retro delikatesy košickej ryby
Ryba Košice oslavuje sedemdesiatku a pri tej príležitosti u nás predstaví produkty, ktoré budete môcť ochutnať iba na Pohode. Údeného úhora, halibúta, Red fish alebo lososa si možno pamätníci pamätajú z 50. rokov. Údené sú tradične na drevených štiepkach technológiou, ktorou údi na Slovensku už iba košická ryba. A bude aj tradičná treska čapovaná do čerstvo upečenej bagetky.
09. jún 2016
V originálnych dubových súdkoch budete môcť ochutnať aj marinované ryby vo vínnom náleve, ktoré sú osvedčenými prirodzenými „vyprošťovákmi“. Tak, ako minulý rok, bude RYBA Košice ponúkať aj mrazené krémy Algida, tentokrát na dvoch miestach festivalu. Okrem osvieženia nanukmi Algida budú môcť návštevníci získať aj rôzne darčeky pre deti a dospelých a originálne tričká od Veľkého Treska J