Prihláste sa alebo registrujte do Webparty a zdieľajte svoje názory a zážitky s ostatnými.

  • snoopy
    4. 6. 2015, 13:30

    Kedze uz skoncil cas interpretov tak by som sa rad opytal tu pohodakov,pripadne organizatorov, a sice neviem ci som bol minuly rok slepy, ale marne som hladal "jedalen" (fakt uz neviem ako sa to volalo) , kde sa rano podavali parky, prazenica a pod., k tomu super poliveky (kapustova..) a rozne ine jedla, bolo to umiestnene blizko pri stanovom mestecku pre pesich..

    • Evcik
      4. 6. 2015, 16:25

      minulý rok tam veru bola v takom veľkom bielom stane taká jedáleň/reštaurácia, kde mali aj raňajkové menu

    • snoopy
      4. 6. 2015, 19:08

      viem asi co myslis, ale mal som pocit ze to je nieco ine, resp vtedy to bolo inak riesene, bolo to vacsie, cize neviem ci to bolo to iste...

  • morka
    4. 6. 2015, 10:22

    hmm a casovz harmonogram? to asi az dva tyzdne pred?

  • user56faee91b010b
    3. 6. 2015, 18:02

    už o týždeň https://www.youtube.com/watch?v=UfJHsm3JdIk
    a potom o mesiac dopo
    žiadna Viera , more ?

  • rumcajscz
    3. 6. 2015, 17:08

    Kdyby někdo měl navíc lístek pro karavan parking, tak ho rádi koupíme a navíc se bohatě odvděčíme pravou domácí valašskou slivovicí..

    Případně parking P1 taky berem :)

    Díky a dovi dopo na Pohodě!

    Ondra

    • Tono
      3. 6. 2015, 20:38

      Parkovanie P1 je takmer vparedané. Kúpiť sa dá už jedine cez nášho nemeckého partnera ADticket (kliknite na kúpiť a prelinkuje vás to na ich stránku nášho)
      Miesta pre karavany si môžete stále kúpiť cez náš shop. Je ich už len zopár, no pre veľký záujem plánujeme navýšiť ich počet. http://www.pohodafestival.sk/listky-shop/

    • rumcajscz
      3. 6. 2015, 23:25

      Super, moc díky za info pan Repka, lístky už jsou nakoupeny :)
      Takto si představuji pravý PR support, organizce opět nezklamala..

      P.S. Pokud uděláte alko vyjímku, tak nabídka na domácí ochutnávku na místě platí ;)

  • vlasta
    2. 6. 2015, 19:51

    Rada by som sa spytala, ktory vchod bude urceny pre vstup drzitelov preukazu ZTP a pre rodicov s kocikom a babatkom. dakujem

    • Tono
      3. 6. 2015, 20:35

      Zdravím. ZŤP aj rodičia s deťmi môžu prísť cez ktorýkoľvek vstup.

  • oliverlikes
    2. 6. 2015, 19:35

    Ahoj všetkým priateľom Pohody :) Budem sa po ročnej prestávke opäť vracat na Slovensko, tentokrát s holandskou kamoškou. Udiali sa od roku 2013 nejaké zásadné zmeny (organizačne) o ktorých by som mal vedieť?

    Sorry za lenivosť, moc sa mi nechce listovať novinky..
    P.S: vlastne jediné na čom mi ozaj záleží sú splachovacie záchody a sprchy, lebo som pohodlný :D

    • oliverlikes
      2. 6. 2015, 22:03

      Ahoj Peter, ďakujem za odpoveď :) Znamená to, že už sa pivo nečapuje do plastových kelímkov ale do pohára, ktorý je treba vrátiť? Ekologicky super, ale nieje to trochu otravné? :D Možno tomu len zle rozumiem

      Čo sa týka spŕch, tak vždy som si nosil vlastný šampón/sprcháč a rady na babských sprchách boli odjakživa čo si pamätám, každý deň, celý deň..na chlapských som nikdy nemal problém. Tu mi skôr ide len o to že..je to stále zadarmo, semtam ráno človek stihne aj teplú vodu atď, celkovo som za toto organizátorom neskutočne vďačný, lebo už nemám 15 a trebárs aj toto je jeden z detailov, ktoré robia Pohodu veľmi príťažlivou možnosťou na letnú minidovolenku :)

    • emo
      2. 6. 2015, 23:13

      neviem, píšu že šofokola, ale tá je od zlatej studne, budiš má iné farbené vody - citron, pomaranč, grep, limetka, zazvor, možno multi vitamín, ešte minerálku s príchuťou koly, možno sa mýlim, nevyznám sa v tom, niekto by to asi mal upresniť, nech si tí čo chcú piť niečo iné nakúpia zásoby svojich farbených nápojov, aby zas všetci nefrflali

    • emo
      2. 6. 2015, 23:44

      tak hej no, a žiadna hanba sa nekoná :)
      šofo má chuť jasne kolovú, pred pár rokmi si to decká kúpili a ochutnal som, inak farbená voda jak farbená voda, nič čo by som si nejak pamätal, ja by som to všetko zakázal vyrábať :) alebo aspoň podávať ľuďom nad 18, aká je v tom spravodlivosť, že nad 18 sa všetko môže ??
      preto si prosím každý čo máte nejaké iné požiadavky ako najlepší nápoj čistú pitnú vodu (alebo potvrdených nápojových dodávateľov) doneste svoje zásoby, ja uvažujem že ostanem verný Plzni a pijem tento rok čapovaného Purkmistra tmavého alebo polotmavého, všetky novinky ma vôbec nebavia, ale vraj Purkmistr-kanabis je prastarý spôsob "bylinného" piva čo tu varili starí kelti, tak to asi nie je novinka ale starinka, to by sa zišlo koštnúť :)

    • monghi
      3. 6. 2015, 09:13

      napoje ako take, to je jediny "pruser" Pohody! Pivo podla mna ubohe (a to nie som pivar, ale na Pohode mi pivo nikdy nechutilo), vdaka Bohu za radler, ktory maju "hurbanovcania" fakt najlepsi na trhu! Vzdy som si na Pohode vravel, esteze je ta kofola, ta vzdy vzpruzi, ovlazi... ale Sofocola???? Ochutnal som to raz, ci dvakrat v zivote a dalej, ako za posledny zub sa nikdy nedostala, proste musela z ust von... ako, v tomto smere vravim... "FAKT PRUSER"!!!! Tajne dufam, ze sa bude dat kde tu kupit aspon v plastovej flasi... i ked vsetko, co sa predava v plastovych flasiach chuti priserne! ... dufam, ze aspon jedlo bude stale vynikajuce :)

    • kombo
      3. 6. 2015, 09:41

      sofokola co si pamatam je iba sladka zbrnda ktora smad tazko zahasi. nastastie ta obycajna mineralka budiska je jedna z nachutnejsich mineralok u nas

    • oliverlikes
      4. 6. 2015, 04:10

      Tak na nápojoch sa teda asi všetci zhodneme, ešte sa Vás spýtam či náhodou niekto neviete či bude vypravený z Prahy pohoda vlak a potom už snáď len :D vidíme sa na letisku a nazdravie

    • elle
      4. 6. 2015, 13:44

      najmilšie na heineken a spol je, že v rámci svojho štýlu, je to vlastne vcelku vydarené. apropo Hop flavor ranges from none to low levels. Hop bitterness at low level. Balance may vary from slightly malty to slightly bitter, but is relatively close to even. :D ale prečo sa to stále volá pivo, a nie alkoholický nápoj vyrobený z pivného koncentrátu, to nevíme, nevíme

    • elle
      4. 6. 2015, 13:47

      ak sa inak nemýlim, tak možno budú na pohode trnavskí herberťáci a chalani majú fajn nápady :) limče na osvieženie budú iste stotisíckrát lepšie ako hocičo. a keď si ešte to limetky/uhorky človek prinesie vlastný gin! <3 na to sa teším. popri ajnšturzande a bjork a cocorosie moji headlineri :D

    • emo
      4. 6. 2015, 20:51

      no už sa nenavážajte do toho piva, ad 1 asi je problém trošku inde keď niekto vie vyrobiť tak sqelý medový porter a výborné marcové ... skrátka je problém inde
      ad 2 stále je to vynikajúce ľahké pivo pre ľudí čo neobľubujú výraznú horkosť, čo väčšina ľudí čo ja poznám ani neobľubuje, tú horkosť tam ale nie len pravý pivný gurmán rozpozná, inak tam cítiť pekne všetko, pojmom ako vyvážená chuť ja nerozumiem, to je to že ťa tam nič neruší ?, inak hneď ako niečo prevláda je to typické, tak už to nie je vyvážené, nepovažujem sa za odorníka ale ak to má byť tak tak toto je naozaj vyvážené, niekto kto hľadá nejakú atrakciu - pale, ale, ipa, epa fakt neviem čo všetko, tak bude skalmaný, ja som zas sklamaný zo všetkých tých ipa a blabla, niečo mi to hovorí ale tak že jedno a potom iné, nič moc, tradičného pivára skôr osloví táto tu desina, rozhodne lepšia ako - a teraz by som mohol menovať ajajaj, ale nekalú konkurenciu ja neuznávam ži a nechaj žiť
      nové ingrediencie a bla bla a čo myslíte ako to má vydržať viac ako týždeň 10 x viac sračiek máte vo svojich bežných raňajkách 99% z Vás
      ad 3 toho čapovaného radlera úplne prvého pohoďáckeho toho i je ľúto, už nikdy sa nopakoval, tajne dúfam že veľmi podobnú várku ešte niekedy zažijem, nie že by táto nesledujúca bola zlá, tamto ale bola špička
      ad 4 - bažanťácka 10na je výborná do smädu, nikdy ma tam nič nerušilo, čapovať tam momentálnu tankovú 10nu kozla (vynikajúca, no kvalita kolíše) tankovú 10nu šariš, nedaj bože sqostný porter od bažanta, tak sa tam 1/4 našich kultúrnych poslucháčov váľa po zemi
      bažant 10na určite nikoho normálneho neurazí, keby bolo iné pivo zas by neulahodilo istej časti, fakt si neviem predstaviť že by sa tam čapoval nejaký sqost typu buchvald a úprimne - o koľko menej by sa ho predalo ? prešpekulancovi môže byť tá 10na maximálne tak "nudná" a ostatné nestojí za reč

    • elle
      5. 6. 2015, 02:02

      emo aký si prísny odrazu! ale musím ťa poopraviť trochu. na pohode sa predsa už dlhé roky čapuje festivalová osmička (po vzore tzv. robotníckej a cyklistickej) :) (už by to fakt mohli priznať, však to tam človek pije v teple celý deň a ani za svet z toho nie je opitý!)

      s tou vyváženosťou máš, aj nemáš pravdu... vyvážené znamená, že je cítiť pekné sladové telo, ktoré dopĺňa chmelová horkosť. a ani jedna z týchto chutí ti nedá facku, navzájom sa dopĺňajú a podporujú, rozvíjajú. to, že ťa tam niečo "neruší" nie je závislá premenná. totiž častou chybou v lokálnych ležákoch býva diacetyl, určitá maslová, pukancová chuť. (v niektorých štýloch je akceptovateľná, v iných žiaduca, ale v ležáku je to obrovská chyba!) krásnym príkladom je pre mňa matuškov ležák (už si nie som istá, či 9° či, 13°), ktorý je naozaj pekne vyvážený, akurát sa mu tam podla várky viac či menej to dms predsalen objavuje. a práve to je ten rušivý moment, nie to, nakoľko je konkrétne pivo vyvážené. hovorím o matuškovi pre to, že ten jeho ležák vyvážený je, a predsa je v ňom rušivá chuť, pričom kopa kukuričných bársjakých pív je nie len diacetylová, ale zároveň nevyvážená.

      lebo to, že v chuti niečo prevláda, z toho piva ešte nerobí nevyvážené. skús si to skôr predstaviť ako nejaké veľmi jednoduché jedlo, zo štyroch ingrediencií, ako sa pomer chutí v ňom môže meniť, a predsa je v konečnom dôsledku vyvážené. čo sa týka našich najpredávanejších pív, tak to často býva tak, že buď to nemá telo, že to hutí ako chmelová voda, alebo to nemá chmel, je to sladové, bez chmelového doznievania, alebo bolo maslo v akcii, alebo bola kukurica v akcii. aj keď teda... je to značne subjektívne. však lebo aj 50+50 je 100, aj 60+40 je sto... a ak si napríklad ako môj tatko, ktorému som už priniesla ochutnať kopec českých ležákov z minipivovarov, a nič mu nechutilo, lebo hento je také, hento je hentaké a vadí mu tam aj o trochu viac chlebový slad, iba o trochu iný, ako ten, na ktorý je zvyknutý, tak môže byť tým rušivým momentom, a teda "nevyváženosťou" pre teba niečo, na čo iba skrátka nie si z tých unifikovaných pivných malinoviek zvyknutý... (čo je práve to, čo ma najviac mrzí, lebo na svete je toľko druhov piva! jaaaaj <3) chápeme sa, čo tým chcem povedať? možno by to chcelo nejakú riadenú ochutnávku ;) možno keby sa na pohodu podarilo prepašovať zopár sklených fliaš :D a keby ich bolo tiež kde vychladiť po ceste

      a ešte by som sa rada pristavila pri tom, že "niekto, kto hľadá nejakú atrakciu" - ležák plzeňského typu je jedno z najmladších dietok pivných štýlov a ľudia mylne považujú za "tradičné" decko zo škôlky a opomínajú pritom bárs aj tisícročnú tradíciu v rôznych nemeckých a belgických štýloch. podľa nálady ma to buď pobaví, alebo v duchu rozdávam facky, keď mi niekto na pivo, ktoré má 1000 rokov povie, že to nechutí ako pivo :D a ešte sa tak trochu samoľúbo pochvastám na záver, och áno, pila som Westvleteren XII, kroch kroch. the best beer in the world, they say :)) záviďte :D dobrú noc. teším sa na ďalšie debaty, o pive, pri pive hlavne. už sa nám to kráti

  • boomer
    1. 6. 2015, 18:22

    Beirut ohlasili novy album a vydali novy single. dobry. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=WfE156KQBa0

    • user56faee91b2fc2
      1. 6. 2015, 22:44

      aa to uz si dal podvecer,teratz citam a rozmyslala som ci to dat:) noo pekne sa ich dockame aj 2hy krat hadam :) ^^

    • oliverlikes
      2. 6. 2015, 22:48

      žijeme spolu v Prahe a zhodou okolností včera práve frflala na Heineken, že je to voda :D takže nejaké zdravé nároky má asi a moc sa jej nečudujem :DJa som pracoval pre Heineken, mám kamarátov ktorí sú stále v Heinekene a nikto to ani tam nepije :D ja som s Bažantom nikdy nemal problém a hlavne v taký ten mega horúci deň, dať si vychladeného radlera, mňam. :)

    • cookie
      3. 6. 2015, 00:32

      :D ten europiss heineken si riadne zabil po hlavicke (bazant teda nie je o moc lepsi, ale budiš, 3 dni do roka ho vydrzime)

      a vitaj v klube vytrollovanych, zmrd "odpovedat" ma uz dobru desiatku zarezov

      sry boomer

  • miso98
    1. 6. 2015, 16:23

    fuuu... kraasne to letii, a za chvilku sme na nasej Pohodicke :-)
    uz to pomalicky citit vo vzduchu..hhh... veci, co ma aktualne napadli:
    1)nezabudnite sedenie k volne pohodenym klavirom (kt. dufam ze budu!) - hrat postojacky je namahave :-P
    2)pohoda priloha v .tyzdni? minuly rok nebola, verim ze tento opat bude :-)

    Miso

    • Veronika
      2. 6. 2015, 10:43

      Ahoj Miso,
      klavire aj prilohu planujeme :) ak vsetko pojde podla predstav.

    • CeceX
      3. 6. 2015, 19:09

      a festivalové noviny byli taky hodně slabé. Vždy jsme si je rádi četli a skvěle se bavili a vzpomínali na předchozí den. a minulí rok to byla fakt slabota. PROSÍME O NÁPRAVU!!! ;)

  • Matusko
    1. 6. 2015, 14:14

    Aby sme mohli zacat s cestovnymi horuckami, chcelo by to uz vypustit nejaky program a nezabudnite na gastro mapku, nech viem kde bude tento rok grilovany ostiepok a kvalitne vinko.

    • Veronika
      2. 6. 2015, 10:44

      Matus,
      gastro mapa bude, k ostiepku pribudne aj grilovany polostiepok, mnam!

Webparty — Prihlásiť sa

Zabudnuté heslo

Registrovaním ako aj prihlásením vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania.

alebo

Nemáte účet?

Registrovať sa

Pripojte sa do komunity Webparty, zaregistrujte sa

Prihlásiť sa cez Facebook Prihlásiť sa cez Google Prihlásiť sa cez Twitter Registrovať sa emailom

Registrovaním ako aj prihlásením vyjadrujete súhlas s Podmienkami používania.

Už máte účet?

Prihlásiť sa